Naša zgodba

Smo edini in ekskluzivni distributer kozmetičnih izdelkov Formanatura iz Solina, HR. Za slovensko tržišče Distribuiramo kozmetiko narejeno iz skrbno izbranih organskih in naravnih sestavin. Smo mnenja, da nam narava ponuja največ, zato to tudi pridno izkoriščamo pri naših izdelkih.

O podjetju

Izdelki podjetja Forma Natura so na hrvaškem tržišču dostopni od leta 1995. Od leta 2021 je naravna zeliščne kozmetika iz osrčja Jadrana dostopna tudi na slovenskem trgu. Izdelki se uporabljajo v splošne namene, v kozmetičnih salonih, hotelih, wellness centrih itd. Na trgu smo prepoznavni z našimi tradicionalnimi recepti in dostopnimi cenami.

Smo merilo kakovosti

Prizadevamo si predstavljati standard, biti merilo kakovosti in strokovnosti v vseh poslovnih segmentih; strankam biti prva izbira, zaposlenim zaželen delodajalec, poslovnim subjektom pa zanesljiv partner in družbeno odgovorno podjetje.

Vrednote, ki štejejo

Vrednote, na katerih temelji naš uspeh, so strokovnost, ustrežljivost, zaupanje, inovativnost, gospodarnost in razumevanje potreb naših partnerjev in strank.